Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!!!


Αντιγραφή από facebook ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ολοκληρώθηκε η προεργασία για την διεξαγωγή του Πρώτου Πανελληνίου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων υπό την αιγίδα της ομάδος μας του Αρμενόπουλου/Μέγας Αλέξανδρος . Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με μόνο κίνητρο την όρεξη τους για ποδόσφαιρο στήριξαν και αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια, κόντρα στα σημεία των καιρών και στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία και στον κλάδο μας ειδικότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Titos Christopoulos για την βοήθεια και την συνδρομή του στην υλοποίηση αυτής της ιδέας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Μπουρμά και στην ομάδα της Χαλκίδας που θα αναλάβει χρέη πειθαρχικής επιτροπής για τον θεσμό του κυπέλλου. 
1. Στο πλαίσιο αυτό σημειώνεται ότι ο θεσμός αυτός ξεκινάει άτυπα και πιλοτικά με την συναίνεση της διοργανώτριας ομάδος του Πρωταθλήματος, της ομάδος του Δ.Σ. της Χαλκίδας
2. Χρέη πειθαρχικής επιτροπής για τον θεσμό του Κυπέλλου θα αναλάβει η ήδη υπάρχουσα πειθαρχική επιτροπή του Πρωταθλήματος. 
3. Χρέη οργανωτικής επιτροπής για τον θεσμό του Κυπέλλου θα αναλάβει τριμελής επιτροπή από την ομάδα του Αρμενόπουλου/Μέγα Αλέξανδρου. 
4. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , την Πέμπτη 19.11.2015 και ώρα 14:00. Στην κληρωτίδα θα μπουν 32 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε ομάδες του Βορρά (Αλεξανδρούπολη,Αριστοτέλης, Αρμενόπουλος, Βέροια,Βόλος, Γιάννενα, Γιαννιτσά,Έδεσσα, Καβάλα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ξάνθη, Τρίκαλα) και του Νότου (Contra Legem, Αγρίνιο, Δημοσθένης, Δικηγόροι 14, Δράκων, Ηλεία, Ισοκράτης, Καλαμάτα, Νόμος, Πάτρα, Πειραιάς,Ρέθυμνο, Σόλων, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά)
5. Στην φάση των 32 θα ισχύσει επιπλέον γεωγραφικός περιορισμός με βάση την χιλιομετρική απόσταση των εδρών των 2 αντιπάλων, με μέγιστη απόσταση τα 350 χιλιόμετρα, στην φάση των 16 θα ισχύσει μόνον ο διαχωρισμός σε Βορρά και Νότο ,ενώ από την φάση των 8 και έπειτα δεν θα ισχύσει κανένας γεωγραφικός περιορισμός. Σημειώνεται ότι οι 2 αντίπαλοι δύνανται κατόπιν συνεννοήσεως να καθορίσουν για την τέλεση του παιχνιδιού οποιονδήποτε τόπο επιθυμούν στον ελλαδικό χώρο. 
6. Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί-νοκ άουτ. 
7. Υπεύθυνη για την έκδοση δελτίων και για το θεσμό του κυπέλλου θα είναι η αρμόδια επιτροπή της ομάδας της Χαλκίδας.
8. Λόγω της μεγάλης πίεσης του χρόνου, δεν θα δοθεί καμία αναβολή. 
9. Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της πρώτης φάσης ορίζεται η 27.28.29-11-2015 και θα ακολουθήσουν και αγώνες τον Δεκέμβριο. 
10. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στον κανονισμό του πρωταθλήματος συμπεριλμβανομένων όσων αποφασίστηκαν στην τελευταία συνδιάσκεψη του πρωταθλήματος στην Χαλκίδα.
Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: