Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

BOXING DAY ME TITORMOSDSA...

Σε χλωρό κλαρί δε θα αφήσει ο kotro τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού αποφάσισε να καθιερώσει boxing day κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει φουλ πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για παιχνίδι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων!!! Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία ο ίδιος δε συμμετείχε, αλλά επιτέλεσε καθαρό προπονητικό ρόλο, έριξε το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών με πολλά σπρίντ, ασκήσεις ταχυδύναμης και εσωτερικό διπλό στο τέλος. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες ημέρες θα αναλωθούν σε παρόμοιο σκηνικό, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη για boxing day...

Λίγα λόγια για boxing day:

Η Boxing Day (26 Δεκ.) είναι επίσημη αργία στις Αγγλία και Ιρλανδία αλλά και σε άλλες χώρες της κοινοπολιτείας των Εθνών με κυρίως χριστιανικό πληθυσμό. Η ονομασία της μέρας πηγάζει από το έθιμο που ξεκίνησε το 19ο αιώνα κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.
Στην Αγγλία δε, την ημέρα αυτή οι Άγγλοι απολαμβάνουν ποδόσφαιρο, καθώς για την Premiership δεν είναι αργία. Επίσης, η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί στην Αγγλία και την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: